Nimetön

Runoilija dääm

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 16.8.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

joskus täytyy mennä kauas, että näkee lähelle
 

Tunsin katseen
viiltävän punaisen
se yritti läpäistä sydämeni,
singahti takaisin
viiltävän mustana.
Haukoit henkeä
hävisit
kerrankin joku muu voitti
kuin sinä

rakkaus voitti!

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Toivottavasti rakkaus voittaisi aina.
Jäin kaipaamaan otsikoita, muten todela hienoa.

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
dääm kuvakollaasi 31.8.2008 4 Runo
dääm vain katse 31.8.2008 2 Runo
dääm ihminen 5.5.2008 5 Runo
dääm minun 13.3.2008 1 Runo
dääm matkalla 2.8.2007 1 Runo
dääm Nimetön 8.4.2007 2 Runo
dääm Nimetön 24.3.2007 0 Runo
dääm Nimetön 24.3.2007 1 Runo
dääm Nimetön 10.3.2007 0 Runo
dääm Nimetön 10.2.2007 1 Runo