Yksin

Runoilija rapumies

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 11.6.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Heräsin yksin ilman sinua
Sänky oli yksin ilman sinua
Penis oli jäykkänä turhaan ilman sinua
Pesin pois tuoksusi ilman sinua
Keitin kahvit yksin ilman sinua
Luin lehden yksin ilman sinua
Lähdin töihin yksin ilman sinua

Silti olit koko ajan vierelläni

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Joskus lähellä on niin kovin kaukana.
Suruisa.

Hyvä.

Näinhän se menee kun on rakastunut.
Hyvää sytymäpäivää!

 

Käyttäjän kaikki runot