Lähellä

Runoilija rapumies

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 11.6.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Tahtoisin niin olla lähelläsi
Oikein puristaa sinut tiukasti syliin
Niin ettei väliin jää mitään
Ei yhtään vaatetta
Ei yhtään ilmaa

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Hieno.

Oih...

Kaunis, tykkään.
Näin minäkin haluan olla rakkaani lähellä
Välissä vain hikinen iho joka tuntuu yhteiseltä

Kaunis, tykkään.
Näin minäkin haluan olla rakkaani lähellä
Välissä vain hikinen iho joka tuntuu yhteiseltä

 

Käyttäjän kaikki runot