kaksi ihmistä

Runoilija Neela

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.8.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

~Kauniista,koskettavista sanoista ja sanomatta jättämisistä syntyvät omat ainutlaatuiset elämämme tarinat.Vaalikaa niitä.Jokainen tarina on tärkeä.jollekin~
 

odotusta täynnä
ajatukseni

mieleni
vaeltaa
jo sinussa

se
paljastaa
malttamattomuuteni

sen korkean
ja kovan
haluni

tuntea ihosi
ihollani

olla
paljas

toisen edessä

niin paljas

ja alasti
kuin
olla voi

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Rakkaus riisuu sen, mitä
mikään muu maapallolla
ei yltä suota.

Tämän Runon kauneus
on lukijan omassa tajunnassa
tätä Runoa käydessä läpi.

Herkistyy koko ajan lisää,
tuntuu, melkein pakahtuu.

Kauneutta josta ei voi
kuin nöyrästi kiittää.

Hieno.

Mielenkiintoinen

 

Käyttäjän kaikki runot