tänä aamuna

Runoilija Neela

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.8.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

~Kauniista,koskettavista sanoista ja sanomatta jättämisistä syntyvät omat ainutlaatuiset elämämme tarinat.Vaalikaa niitä.Jokainen tarina on tärkeä.jollekin~
 

olisin halunnut
keittää sinulle kahvit,
käännellä kuluneita
lehden sivuja,
miettiä maailman
menoa.

Olla ihan hiljaa.
Sanomattakin
on selvää,
että aamu on
kylmä ja kaunis.

Tästä aamusta alkaa
uusi päivä.
Tehdään siitä
kauniimpi kuin eilisestä.
Niin tehdään.

Selite: 
rakkaudelle.
Kategoria: 
 

Kommentit

Tykkään tästä !

 

Käyttäjän kaikki runot