Sielu

Runoilija leave

nainen
Julkaistu:
7
Liittynyt: 1.1.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Silmistäni heijastuu
vain mustia aukkoja

Katselen taivaalle
näkemättä palaakaan
sielustani
jonka sinne kadotin

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Voimakas tunne välittyy tästä hyvin kirjoitetusta runosta. Vahva tunnelma.

nätti runo ^^

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
leave 25.4.2011 25.4.2011 0 Runo
leave Murtunut 16.11.2010 0 Runo
leave Tuli 4.1.2010 0 Runo
leave Sielu 1.1.2010 2 Runo
leave Katumus 1.1.2010 0 Runo
leave Unohdus 1.1.2010 0 Runo
leave Kuollut unelmani 1.1.2010 0 Runo