Unohdus

Runoilija leave

nainen
Julkaistu:
7
Liittynyt: 1.1.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Tiesin kasvojeni olevan lasia
sydämeni terästä

Muistin kiillotella
pintaa
päivä päivältä
enemmän

Näyttää heikkouteni
läpinäkyvyyteni

Mutta unohdin
sydämeni
ja annoin sen syöpyä
kateudesta
epävarmuudesta
sieluni tyhjyydestä

Sydämeni oli tuomittu
ikuiseen kadotukseen!

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
leave 25.4.2011 25.4.2011 0 Runo
leave Murtunut 16.11.2010 0 Runo
leave Tuli 4.1.2010 0 Runo
leave Sielu 1.1.2010 2 Runo
leave Katumus 1.1.2010 0 Runo
leave Unohdus 1.1.2010 0 Runo
leave Kuollut unelmani 1.1.2010 0 Runo