Nimetön

Runoilija m`arska

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 10.8.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

En voinut koskaan sanoa,
olen pahoillani.
En voinut koskaan kertoa,
en tehnyt sitä tahallani.

-----------------------------------

"Today I love you more than yesterday, but not as much as tomorrow"
 

Mursit sen,
jonka suojissa olin joskus rikkumaton

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot