Ystäväni

Runoilija m`arska

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 10.8.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

En voinut koskaan sanoa,
olen pahoillani.
En voinut koskaan kertoa,
en tehnyt sitä tahallani.

-----------------------------------

"Today I love you more than yesterday, but not as much as tomorrow"
 

Eikö mielessäsi ollutkaan,
yhtä ainoata sanaa,
jonka tahtoisit minulle sanoa.

Haluaisit kai suuttua,
huutaa päin naamaa,
saada minut itkemään.

Silti seisot vieressäni,
käännän katseeni maahan,
otat kiinni ja halaat.

pitkään

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

hieno runo, joskus se on vaa parasta riidan jälkee halata ja pyyttä anteeks tai antaa anteeks :)

 

Käyttäjän kaikki runot