Kuoleman aika

Runoilija m`arska

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 10.8.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

En voinut koskaan sanoa,
olen pahoillani.
En voinut koskaan kertoa,
en tehnyt sitä tahallani.

-----------------------------------

"Today I love you more than yesterday, but not as much as tomorrow"
 

En pysty
kuolemaan
veitsenterästä neitsyen

En pysty
pakottamaan
käskemään sitä lopettamaan

Tunnen
terän ihollani
se liikkuu harhaillen

Tunnen
sen etsivän kohtaa
aikaa kuolemalle

Huomaan
se oletkin sinä
leikit terävällä kielelläsi
liikut pitkin vartaloani
suutelet kylmiä huuliani

unessa

Selite: 
Arvosteluja :)
Kategoria: 
 

Kommentit

Mielenkiintoinen.
Runo ei ihan heti ensimmäistä kertaa lukiessa auennut minulle, mutt lopulta ymmärsin, ainakin luulen niin. Kaunista kuvailua ja runo pysyy hienosti kasassa.
Pidin kovin paljon :)

 

Käyttäjän kaikki runot