Avomaankurkkufobia

Runoilija Mehiläiskiisseli

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.2.2009
Viimeksi paikalla: 17.7.2023 11:12

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
22.9.1985

Käytän mausteita sopivasti, en liikaa.

Nyt jopa 50% pörröisempi ja yhtä makea kuin ennenkin.
 

Vauhdissa vinhasti värikkäitä tassunjälkiä
virvelöidyssä kaatosateessa

Tuhansien ajatusten voimin
jäljistä muodostuva kuva kertoo tuhansia sanoja

Tuhansien terävien värien tanssi
silmien terästynyt resoluutio

Taivaalla tuhansia tähtiä
haljenneen onnellisuuden timanttisäihke
kynttiläillallinen laatuviineineen

Viinitahra housuillasi
hätäisen pyyhkäisyn eksynyt käsi
hiljaisuus ja katsekontakti

Öisin kasvimaalla
avomaankurkut huutavat tuskaansa
tuulessa huojuville heinille

Pelastusrengas ajelehtii ankkapesueen ohitse

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

En yhtään tiedä miksi niin pidin tästä. Erityisesti öiseen aikaan kasvimaalla huutavista avomaankurkuista, kaikkine mielleyhtymineen.

Sinulla on hyvä tyyli kirjoittaa runoja. Toivottavasti kirjoitat lisää.
 

Käyttäjän kaikki runot