Kaksisuuntainen

Runoilija Tupupu

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 12.4.2010
Viimeksi paikalla: 18.3.2017 21:04

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kirjoittelen runoja aina silloin tällöin purkaakseni tunteita ja käsitelläkseni juttuja, tai muuten vaan inspiraation iskiessä. Tänne julkaisen niitä aina välillä. Ja ei, elämäni ei ole aina niin sekaisin kuin miltä runoni voi kuulostaa :)
 

Pilvilinnoja ja hattaraa
Helvettiä ja piikkilankkoja

Toisinaan leijun korkeuksissa
olen täydellinen
muut ovat allani
virheellisinä

Saan tehdä mitä haluan
olen jumalasta seuraava
jos joku yrittää rajoittaa
hänet tuomitaan

Sitten pilvilinna romahtaa
vajoan alemmas
alemmas kun helvettiin
olen ällöttävä

En halua enää jatkaa
enkä tunnista enää itseäni
sanoinko tosiaan noin?
olenko taas veloissa

Elämä on kuin vuoristorataa
korkeita huippuja
syviä pudotuksia
pyörin ympäri ja ympäri
en pääse pois
nauran ja itken

huudan lujempaa

Vieläkään, ei ketään vastassa

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot