Rakkautta ja pelkoa

Runoilija Tupupu

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 12.4.2010
Viimeksi paikalla: 18.3.2017 21:04

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kirjoittelen runoja aina silloin tällöin purkaakseni tunteita ja käsitelläkseni juttuja, tai muuten vaan inspiraation iskiessä. Tänne julkaisen niitä aina välillä. Ja ei, elämäni ei ole aina niin sekaisin kuin miltä runoni voi kuulostaa :)
 

Rakastan niin paljon
niin kovaa
että sydän pomppaa rinnasta
sinun silmäsi.
sinun huulesi

Yksin itken itseni uneen
sydämmeni vuotaa verta
vaikka iskua ei vielä tulutkaan
mutta kohta se tulee
se tulee kyllä

Ei mikään voi olla täydellistä aina
säröjä on pakko tulla
nyt olen niin onnellinen
mutta pelkään sen loppua

Silti rakastan sinua

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot