Erillään muuttuvat

Runoilija secret wish

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 9.8.2006
Viimeksi paikalla: 31.10.2020 10:28

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Mielellään rakentavaa kommenttia, kiitos :)
 
Kyllä minäkin kannan
sydämessäni niitä hyviä hetkiä
vaikka keräsinkin 
ikkunoistamme jätesäkkiin verhot
päästin raa'an kevätvalon
paistamaan virheisiimme
 
Emme koskaan oppineet
muuttumaan yhdessä
 
Kuinka minua
raastoikaan ajatus
että olet yksin
pärjäätkö kun en huolehdi
ja ole lähellä
 
Minun oli kuitenkin
pakko muuttaa elämäni
muuttolaatikko kerrallaan
kantaa raskas taakka
 
ja tehdä siitä jotain uutta. 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Niin surullista...
Aina kannattaa tehdä jotakin uutta, tulee monta mahdollisuutta <3 
 

Käyttäjän kaikki runot