Hetki hengähtää

Runoilija secret wish

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 9.8.2006
Viimeksi paikalla: 31.10.2020 10:28

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Mielellään rakentavaa kommenttia, kiitos :)
 

Olen kuunnellut tänään vain linnunlaulua
hengittänyt
todella hengittänyt, pitkään aikaan.

Katsellut ympärilleni.

Todella nähnyt asoita,
en vain katsonut.

Koti näyttää raikkaalta
keväisessä valossa.

Ei turhaa kiirettä,
ei pakollista tekemistä.

Hetken yksinäisyys
antaa minulle jälleen tilaisuuden

kaivata, todella kaivata sinua
jo kotiin.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Koskettavaa kerrontaa, elämässä on paljon hyviä asioita <3 
 

Käyttäjän kaikki runot