sanoit ei mitään

Runoilija gladiolus

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 7.8.2006
Viimeksi paikalla: 2.2.2017 16:05

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Yleensä kaiken oivaltaa vasta lopussa"
 

osasit valita hetken
väärin

ja en ymmärrä
mikä tässä yhtälössä ei täsmää

Selite: 
...voi v...u
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot