Ilo

Runoilija whiteout

mies
Julkaistu:
6
Liittynyt: 29.8.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

ihminen, joka sattuu pitämään runoilemisesta, vaikka ei kovin näppärä riimittelijä olekkaan :)
 

tie on pitkä, sen takana lämpöä ja kaunistusta,

lämpöä ihmisten ja auringon,

sen tieto saa aikaan mielen ilon,

ilon jonka kuvaksi mielessä muuttaa

ilon jonka sanoillaan toiselle antaa

ilon jonka hymyillen vastaanottaa

ei iloa riko edes tie pitkä

vaikka joskus ilon hukkaa ja pudottaa

sen toinen nostaa ja takaisin antaa

se ruhjeita voi saada, mutta ei särkyä koskaan

sen ilon saa, jos kiiinni sen osaa ottaa

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

kiva runo, pidän :)

 

Käyttäjän kaikki runot