Yön ihanuus

Runoilija whiteout

mies
Julkaistu:
6
Liittynyt: 29.8.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

ihminen, joka sattuu pitämään runoilemisesta, vaikka ei kovin näppärä riimittelijä olekkaan :)
 

Päätä hieman särkee, ei edes kahvikuppi helpotusta tuo
taas venyi illan keskustelut myöhään,

kello kuin hätäinen siili yli kadun juoksi,

onko kello jo kolme? hyvät yöt olisi jo ollut aika sanoa,
vielä muutama minuutti, vain tämä juttu enää,
nyt jo tunti mennyt,silti vielä kanssas keskustelen

tämähän jatkuu koko yön, mutta minua se ei haittaa,
vai haittaako?

ehkä aamulla toista mieltä olla voin, mutta nyt haluan jutella kanssa sinun vain.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot