Sateeseen siihen tutulle kalliolle

Runoilija EmmiQ

nainen
Julkaistu:
12
Liittynyt: 2.8.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

no tällänen tavallinen tyttö.
Mottoja ei löydy, mutta hei nää mun runot on täällä vaan mun omasta ilosta, jos et pidä niistä, laita ihmeessä kritiikkiä, en luokkaannu. Kritiikki kuuluu runoilijoiden elämään. Olen 15, ja olen kirjoitellut noin 9 vuotiaasta, välillä kirjoitin tylsiä teinirunoja, mutta nyt olen yrittänyt siirtyä vähän syvällisempään. (: En tiedä onko se onnistunut, kirjoittamisessa on ollut TODELLA PITKIÄ TAUKOJA. Oikeinkirjoitusta pitäisi hioa, mutta tää nyt on vaa tällast raapustusta ni ei kai sillä niin välii oo.
 

Otit kädestä kii
Et päästänyt irti

Kunnes riuhtaisin käteni vapauteen
En halunnut enää kahleita

En hikistä kättä kädessäni
En perässä roikkuvaa lapamatoa

En tiedä mikä minuun meni
Kauan sinua rakastin

Olit mulle koko elämä
Kunnes oivalsin päivänä eräänä

tarvitsen muita
Ei minulle riitä enää kauniit kasvosi ja
heleä hymysi

Tarvitsen jonkun joka ymmärtää
Rakastaa kuin mies naista.

Ei niinkuin sinä teit
Ei niinkuin parasystävä parasta ystäväänsä

Olin sulle enemmän kuin parasystävä
Niin väitit

En uskonut.
Ystäviä oltiin, mutta ei enää sitäkään.

Jätin sut kulta yksin.
Sateeseen siihen tutulle kalliolle.

Katkerat vihan kyyneleesi hukkuivat taivaan itkuun.
Mietit kuinka voin olla näin kusipää.

Sitä se rakkaus teettää, rakkaani.
Rakastin sua niin paljon, että en voinut sille mitään.

Etsin toisen.
Esitin välittäväni.

TUkahduttaakseni tunteeni.
Sinuun.

Paras ystävä.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot