nuoralla tanssija

Runoilija EmmiQ

nainen
Julkaistu:
12
Liittynyt: 2.8.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

no tällänen tavallinen tyttö.
Mottoja ei löydy, mutta hei nää mun runot on täällä vaan mun omasta ilosta, jos et pidä niistä, laita ihmeessä kritiikkiä, en luokkaannu. Kritiikki kuuluu runoilijoiden elämään. Olen 15, ja olen kirjoitellut noin 9 vuotiaasta, välillä kirjoitin tylsiä teinirunoja, mutta nyt olen yrittänyt siirtyä vähän syvällisempään. (: En tiedä onko se onnistunut, kirjoittamisessa on ollut TODELLA PITKIÄ TAUKOJA. Oikeinkirjoitusta pitäisi hioa, mutta tää nyt on vaa tällast raapustusta ni ei kai sillä niin välii oo.
 

Elämän hauras ja ohut nuora
ei väliä kiero tai suora

Jokainen tanssii sillä tavallaan
Varmasti horjut, mutta pääset ylös

varovasti hipsit yli kuohuvan kosken
pimeän kuilun ja kiehuvan laavan.

Sen päässä näät sinisen meren aavan.
Se odottaa sinua.

Vastoinkäymisesi näkyvät horjumisina.
Käännyt monta kertaa takaisin. Varmasti.

Haluat palata alkuun, aloittaa puhtaalta pöydältä.
Mutta huomaat,
jos hoiput takaisin alkuun,
voi samat horjumiset toistua uudelleen,
vaikka varoisit vaaroja.

Kohtalo kieputtaa sinua nuoran yllä,
vaikka pitäisit kiinni, voi otteesi lipsua.

Täytyy olla vahva ja roikkua, hivuttautua eteenpäin.
Elämän nuoralla.

Huomaat, pikku hiljaa nuora vahvistuu.
Se kasvaa, paksunee, pitenee,
mutta opit tavan pysyä pystyssä.

Jos vain jaksat harjoitella jaloa elämän nuoralla tanssimisen taitoa.

Selite: 
voivoi, kun ei nyt runoilu millään onnistu :/ pliis, kommentoikaa. niitä on aina kiva lukea =)
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot