Ilmaa huoneesta

Runoilija Joelartturi

Yksinäisyys syö ilmaa huoneesta
ja väkivaltainen tyhjyys 
kaikuu takaisin kaikesta
 
edes hiljaisuus 
ei olisi pahinta
jos se ei olisi sanatonta
 
ja ilman kosketusta 
selviää kyllä  
 
mutta sitä kuinka
saat kaiken tuntumaan kodilta
 
ikävöin
 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Joku viisas sanoi:"Koti on siellä, missä sydän on." 
Koskettaa, menee jonnekin sielun(i) syvyyksiin.
Kiitos.

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot