Pelkään talven saapuvan

Runoilija Joelartturi

Olet aina ollut minulle kesä
silloinkin kun nilkkojani paleltaa
ja niiden alla kitka vähenee
 
olet aina ollut 
lintujen viserrys ja 
ihoani polttava paahde
 
mutta nyt pelkään
kuollakseni
näkeväni hiuksissasi 
syksystä tuttua ruskaa
 
selkäsi peilissä
jäätyvää sammalta
 
silmissäsi hiutaleiden
laskevan päiviä talveen

 
 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Koskettavalla tavalla kuvailtu talven saapumista. 
suhde rakoilee
luulen ma

mutta
talvi on kyllä tulossa 
emme mahda sille mitään
Niin, tai pelkkä pelko siitä. :) Kiitos kommentista
Koskettava runo. Pelkoa tunteiden viilenemisestä. 
Kiitos :)

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot