tunteeni tuhosit

Runoilija jomp-

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 8.8.2009
Viimeksi paikalla: 14.8.2016 18:08

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Miten itseni määrittelisin? Omanlainen, nainen, äiti, vaimo, itseni. Pöytälaatikkorunoilija, Salaa syvällinen. :)
 

palaa
tuolla se palaa
minun sydämeni tuleen heitit
tunteenikin tuleen tuikkasit
miksi?
sinä revit minut pieniksi palasiksi
sinä saastutit ajatukseni valheilla
sinä sait minut vihaamaan itseäni
sinä veit uskoni elämään
ja miksi?
minä vain rakastin sinua
minä annoin sinun valehdella minulle
minä annoin anteeksi joka ikinenkerta.
ja nyt näen liekkien nuolevan
jo mustunutta sydäntäni
tuuli tempaisi savuna ilmaan
jokaikisen tunteeni.

sinä saatana tuhosit sisimpäni
enää en anteeksi anna.

Selite: 
katkeraa..
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
jomp- Nauru 29.12.2015 1 Runo
jomp- pelottaa 23.6.2011 0 Runo
jomp- .... 23.6.2011 2 Runo
jomp- yksinäinen tie 13.6.2010 2 Runo
jomp- tunteeni tuhosit 13.6.2010 0 Runo
jomp- ahdistus 10.6.2010 0 Runo
jomp- ensiaskeleet 29.5.2010 0 Runo
jomp- tule jo 29.5.2010 0 Runo
jomp- menneisyyden haamut 29.5.2010 0 Runo
jomp- yksi yö 28.5.2010 0 Runo