(Ekille)

Runoilija Pisah

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 30.7.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"mikään ei koskaan oo sitä miltä ensin näyttää"
 

kuin hyppisi,
sadan metrin pomppuja,
ylöspäin, korkeuksiin
siltä se tuntui, kun kuulin äänen,
äänen jonka sinä sait kuulumaan

sitten muutin itseni,
tapoin kaikki pomput,
tarkoituksella
muutuin, olin rauhallinen
valehtelin

sanoit ikävästä, ajatuksista,
korvani poistin,
valehtelin
taas alkoivat pomput tulla läpi kuoreni,
tapoin ne,
tarkoituksella

kysyit minusta
valehtelin
enhän muka tahdo sinua

täysin ja kokonaan
saavutettavissa,
mehän ei saada olla,
milloinkaan

muistithan sen

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
Pisah Helmisimpukka 15.1.2009 1 Runo
Pisah Onni 1.12.2008 0 Runo
Pisah Kesäkuun puisto 24.1.2008 0 Runo
Pisah Nimetön 24.1.2008 0 Runo
Pisah Sielujen tanssi 23.1.2008 0 Runo
Pisah Nimetön 23.1.2008 0 Runo
Pisah Nimetön 7.9.2007 0 Runo
Pisah (Ekille) 9.4.2007 0 Runo
Pisah Nimetön 9.8.2006 0 Runo
Pisah Nimetön 7.8.2006 0 Runo