Helmisimpukka

Runoilija Pisah

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 30.7.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"mikään ei koskaan oo sitä miltä ensin näyttää"
 

Olen kuin simpukankuori.
Jos joku näkee sisälleni, hän huomaa olen enemmän.
En ole yksinäinen.
Minulla on sinut,
sinä olet minun helmeni,
sinä olet minun aarteeni.
En tahdo luopua sinusta,
milloinkaan.
En olisi kokonainen ilman sinua,
olisin pelkät kuoret,
ilman sisintä, tärkeintä.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Tykkäsin tosi paljon! :)

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
Pisah Helmisimpukka 15.1.2009 1 Runo
Pisah Onni 1.12.2008 0 Runo
Pisah Kesäkuun puisto 24.1.2008 0 Runo
Pisah Nimetön 24.1.2008 0 Runo
Pisah Sielujen tanssi 23.1.2008 0 Runo
Pisah Nimetön 23.1.2008 0 Runo
Pisah Nimetön 7.9.2007 0 Runo
Pisah (Ekille) 9.4.2007 0 Runo
Pisah Nimetön 9.8.2006 0 Runo
Pisah Nimetön 7.8.2006 0 Runo