Kesäkuun puisto

Runoilija Pisah

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 30.7.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"mikään ei koskaan oo sitä miltä ensin näyttää"
 

Penkkirivin kolmas,
jolla istun
kioskilta päin.

Kulkee ohi erilaisia,
ne ei tiedä musta mitään,
vain yksi nainen kesämekossaan
mulle hymyilee.

Taksit odottaa,
niin kuin minäkin.

Puisto puhuu kohta kauniimmin,
kun jäljet eilisen
on joku pois kerännyt.

Lämmin säde jalkaa lämmittää,
hieman henki tuulen
sitä viilentää.

Yhdellä on kiire,
toisellakin kyllä,
mutta viimeinen kiireisistä ensimmäinen.

Kuulen takaani äänet raapivat.

Puisto puhuu kohta kauniimmin,
joku jäljet eilisen
on pois repinyt.

Vanha nainen mennessään,
mua vilkuilee,
melkein sille hymyilen,
en aivan silti voi.

Monta tarinaa,
joisten tiedä montaakaan,
omani vain
ja arvatut
niin ja unohdetut.

Näppäilen,
koska muuta en voi,
kuitenkin tahdon,
niin paljon painaa maailmaani tän.

Kun kohta
puisto puhuu kauniimmin.

Jo kello menee,
munkin mentävä on,
vaikka ikuisesti tähän,
vierellesi jäädä
melkein vois.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
Pisah Helmisimpukka 15.1.2009 1 Runo
Pisah Onni 1.12.2008 0 Runo
Pisah Kesäkuun puisto 24.1.2008 0 Runo
Pisah Nimetön 24.1.2008 0 Runo
Pisah Sielujen tanssi 23.1.2008 0 Runo
Pisah Nimetön 23.1.2008 0 Runo
Pisah Nimetön 7.9.2007 0 Runo
Pisah (Ekille) 9.4.2007 0 Runo
Pisah Nimetön 9.8.2006 0 Runo
Pisah Nimetön 7.8.2006 0 Runo