Auto tulessa

Runoilija SyksyTyttö

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 26.7.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kiitos kaikista kommenteista, piristävät päivääni :)
 

Pihalta paukahdus kuuluu.

Katsomaan ikkunaan menen.

Joku auton ikkunan rikkoo,
sytyttää auton palaamaan.

Juoksee pakoon,
auto parissa sekunneissa ilmiliekeissä,
paukkuu, osat lentää.

Juoksen ulos niin kovaa kuin pääsen,
soitto poliisille.

Viidessä minuutissa paloauton ääni huutaa,
sammuttaa paloa.

Poliisit pihaan ajaa,
tietoja kyselee.

Autosta vähän ajan päästä,
jäljellä enää romua.

Mikä ihmisen noin saa tekemään,
ei ymmärtää voi.

Näkymää mielestäni en saa.

Selite: 
Tosi tapahtuma.
Kategoria: 
 

Kommentit

niin poikkeva on näkymäsi
tavanomaisesta ollut
sanoman olet hyvin esiin saanut

hyvä runo erikoisesta tapahtumasta

 

Käyttäjän kaikki runot