Rakastella.

Runoilija SyksyTyttö

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 26.7.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kiitos kaikista kommenteista, piristävät päivääni :)
 

Ihminen on kauneimmillaan rakastellessa ihmistä,
ketä syvästi rakastaa.

Mutta kaikista kauneimmillaan on nainen,
rakastelun jälkeen,
joka hehkuu kauneutta.

Intohimon täyttämänä.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

kyllä vain :)

 

Käyttäjän kaikki runot