ikävä

Runoilija ssini

nainen
Julkaistu:
12
Liittynyt: 25.7.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

istun hiljaa rannalla,
en näe aurinkoa,
enkä tunne ainuttakaan tuulenvirettä,
joka leikkisi hiuksillani,
en kuule aaltoja,
jotka osuvat rantaan,
kaikkialla on niin hiljaista,
tuntuu kuin kaikki elämä olisi kuollut ympäriltäni,
rannalla vain minä,
ja ikäväni,
minä aivan yksin...

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Haikea runo. Mitään rakentavaa en osaa tästä sanoa, mutta pidin tästä kovin.

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
ssini V 13.9.2011 0 Runo
ssini Nimetön 15.3.2007 0 Runo
ssini ei enää 17.1.2007 4 Runo
ssini rakas vihollinen. 29.11.2006 0 Runo
ssini sisältä kuollut 20.9.2006 1 Runo
ssini Nimetön 19.9.2006 1 Runo
ssini isälleni 19.9.2006 2 Runo
ssini tuulen henkäys 26.7.2006 1 Runo
ssini ikävä 25.7.2006 1 Runo
ssini rakkautta vain 25.7.2006 0 Runo