Nimetön

Runoilija Micke

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 24.7.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Rajojen rikkomista, itsensä tutkimista, uuden löytämistä, oivaltamista.

Nosce te ipsum

siitä kaiketi lopulta kysymys.
 

Kuinka sitä aina tajuaakaan
rakkauden todellisen määrän
vasta kun menettää?

Miksi silmänsä sulkee
eikä edes halua nähdä
ennen kun se jo on liian myöhäistä?

Milloin sitä oikein oppiikaan
että menetetyt mahdollisuudet
ne eivät todella koskaan palaa.

Selite: 
Mietteitä nämä oikeastaan...
Kategoria: 
 

Kommentit

Niin pistää miettimään, että mitäköhän se tyttönen miettiikään... ,)

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
Micke Nimetön 20.11.2007 1 Runo
Micke Jää 13.9.2007 2 Runo
Micke Toivo 15.4.2007 1 Runo
Micke Nimetön 6.10.2006 2 Runo
Micke Kiittämättömyyttä 6.10.2006 6 Runo
Micke Luovutus 10.9.2006 3 Runo
Micke Nimetön 3.9.2006 0 Runo
Micke Kiitos 3.9.2006 1 Runo
Micke Nimetön 3.9.2006 1 Runo
Micke Nimetön 3.9.2006 1 Runo