Kylmiin väreisiin

Runoilija Kuulintu

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.7.2006
Viimeksi paikalla: 18.12.2020 19:24

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
17.12.1982

Lämmin kiitos kaikille kuluneista kymmenestä vuodesta.

Olen poistamassa tunnustani ja runojani.

Aikansa kutakin, sanotaan. Nyt on aika siirtää runot muualle.

T: Antti
 
Henkeäni

  pidätellen

      katselen

          ja kuuntelen,

            kun melodiat
              piirtävät

              värikynillään
              sateenkaaria

              värähtelevälle
              taivaankannelle,

              suloisin
            vedoin,

          avoimiin
          korkeuksiin.

          Eikä sanoja

          tarvita

              kylmiin

                  väreisiin.

Selite: 
Siivittäjänä runossa tällä kertaa: <br><br> Fractal Structure - Coloured Melody (Abbot & Chambers Remix).
Kategoria: 
 

Kommentit

todella kaunis, helposti luettava kokonaisuus

Tämän visuaalisuus nostaa tän huikeaan lentoon, vaikkei sanallisessakaan puolessa ole mitään vikaa vaan päinvastoin

Sävelet soi kauniina lukiessani tätä ihanaa runoa.

Musiikki on kaikki <3

Upeaa sanojen soljuvaa tanssia! Kerrassaan ihana runo!

Kaunista

 

Käyttäjän kaikki runot