Värähtelevät ympyrät

Runoilija Kuulintu

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.7.2006
Viimeksi paikalla: 18.12.2020 19:24

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
17.12.1982

Lämmin kiitos kaikille kuluneista kymmenestä vuodesta.

Olen poistamassa tunnustani ja runojani.

Aikansa kutakin, sanotaan. Nyt on aika siirtää runot muualle.

T: Antti
 
Iltaan hämärtyvään
levollinen rauha laskeutuen
piirtää mieliimme
värähteleviä ympyröitään

ja varjojen yhä pidetessä
hiljenevät kiireiset kadut.

Selite: 
Pöytälaatikosta löytynyttä, osa x
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot