Muisto

Runoilija MiserableKelpie

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 19.7.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

*Cry, Creep, Cringe and Crawl*
 

Kerro minulle missä olen.
Kerro minulla kuka minut toi.
Älä anna minun istua pimeässä,
muistamattomuuden rajamailla.
en muista eilistä,
en tiedä tulevaa.
Ole kiltti ja tuo vanha nuttuni,
auta minua muistamaan.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot