Maria Magdaleena

Runoilija Askeleen Lähempänä

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 13.7.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

there`s no point to look if you can`t see
 

Tahtoisin kertoa
paljastaa korttini
juosta syliisi niinkuin ennen.

On kevät.
minut ympäröi vaaleanvihreä huuma
ilma tuoksuu peipposilta ja leskenlehdiltä
poskeani vasten
tunnen pajunkissan pehmeyden.

Onko maailmakin kääntynyt minua vastaan?
Harmoninen ja kaunis, puhdas, uudestisyntynyt.
Minun täydellinen vastakohtani.

Upotan kasvoni rintakehäsi tuttuun kaareen.
Olen sinun.
Älä katso minuun enää
sanani lyövät liian kovaa.

Annat anteeksi.
Se tässä on vaikeinta niellä.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

hiiiitsi tää oli upee ! ja maria magdalena tosiaanki tuli mieleen ! suosikkeihin->

 

Käyttäjän kaikki runot