Nimetön

Runoilija Askeleen Lähempänä

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 13.7.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

there`s no point to look if you can`t see
 

Pitsiverhot ja
valkoinen päiväpeitto
krumeluurit kahvikupit
sokeripaloja pinsetein.
Huolella puuteroitu hymy
maalatut tähtisilmät.

Kalustettu ja lavastettu
täydellinen elämä
sokeria ja marsipaania,
älä hengitä.

Pitsiin kiedottu painajainen
sokerina pohjalla.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunis, puhutteleva runo

Huuuuiiii kuinka hieno runo!!!

Kaunis, puhutteleva runo

Huuuuiiii kuinka hieno runo!!!

 

Käyttäjän kaikki runot