Valot

Runoilija ennna

nainen
Julkaistu:
3
Liittynyt: 23.5.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Rääkyvät oranssit tuikkeet
pylväiden päässä.
Valojen loisto hehkuu taivaalle asti.
Niiden keskellä
torvien äänet ovat kuin pippurin tuoksu.
Ne ovat kitkeriä ja äänekkäitä,
Valojen välähtäessä,
tietää että joku on taas hädässä.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot