Talo

Runoilija ennna

nainen
Julkaistu:
3
Liittynyt: 23.5.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 
Keskellä metsää on talo,
jonka ikkunoista loistaa valo.
Hämärä laskeutuu,
taivaalla loistaa kuu.

Mökissä on pienet ikkunat.
Aamun koittaessa
sieltä näkyvät silmät nauravat.
Ovi on matala,
tuvan nurkassa hehkuu kamina

Pöydän ääressä,
istuvat ystävykset käsi kädessä.
Kaunis kuin liekki kynttilän
on rakkaus ystävän.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot