Nimetön

Runoilija Radio

nainen
Julkaistu:
7
Liittynyt: 17.7.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Tarkkana nyt, joku käskee huutamalla
kun maailmasi murenee jalkojesi alla

Pakotie on kaunis mutta mennyttä
Kukaan meistä ei kuole synnittä

Omakin käteni tartuttanut ruttoa
pakosta kai, mut siitä mitä vittua

Tarttuisit siihen kaikesta huolimatta
Rakkaus ei syty ja liekehdi sammumatta

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
Radio Nimetön 12.7.2010 0 Runo
Radio Nimetön 18.2.2009 0 Runo
Radio Nimetön 18.2.2009 0 Runo
Radio veteraani 15.12.2006 0 Runo
Radio Eino Leino 15.12.2006 0 Runo
Radio Legenda 25.11.2006 0 Runo
Radio Nimetön 21.11.2006 0 Runo