Haluan mennä kotiin...
Mutta siellä ei ole ketään...
Tyhjä paikka on sisälläni...
Olen sisältä rikkinäinen...
Ulkoa yksinäinen...
Avaa sydämesi ehkä löydän vielä sinne takaisin...
Avaa silmäsi ja katso minun sisimpään...
Ehkä voimme löytää sen onnen minkä me kadotimme...
Ehkä joskus kaikki on niinkuin ennen...
Vielä joskus...
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi