auringon varjot

Runoilija kultasiipi

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 10.7.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Miksi aurinko niin harvoin pilkistät verhojesi takaa?
Tahtoisin telmiä rantahietikossa tehdä kakkuja ja nauraa
tule tule hyvä kakku

Haluaisin heittää pois taskulamput
kylmät keinovalot ja hengittää keltaista ilmaa
älä tule paha kakku

Vaikka usein hiekkalinnat sortuneet
silti niitä rakentaisin
jos ystävän saisin

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

<3<3<3

Hieno runo! Pidän tästä.
Lopetus oli ehkä parhain.

 

Käyttäjän kaikki runot