kahdeksan ja puoli senttiä

Runoilija kultasiipi

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 10.7.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

rakastan jo sinua pikkuista
joka saat minut voimaan näin pahoin

rakastan sinua
joka saat minut näin herkäksi ja haavoittuvaksi
hauskanpidosta kieltäytymään, askeleita varomaan

sinua
joka saat minut hymyilemään näin typerästi

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Ihana !
Hauskaa synttäriä!!

Runollasi viestit hyvin syntymättömän rakastamisesta, vaikeuksista huolimatta. Pidän paljon ja lykkyä tykö. :) Anmaken

kaunis runo,
lapsi on maan ihme<3

Tää on vielä ihanampi ku toi toinen <3. Ikävä teitä.

 

Käyttäjän kaikki runot