Ajanlasku

Runoilija anauna

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.4.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Don't let go Never give up, it's such a wonderful life.
 

Sinä laskit päiviä
Minä odotin
Odotin sun lähtöäs
Odotin sun paluutas

Yritin iloita puolestas
Se oli mahdotonta
Siltikin yritin
Vain sun vuokses
Vain meidän vuoksemme

Nyt on odotuksein päättynyt
Jäit luokseni mun
Seisot rinnallain
Olet mun ainiain
Sinä ja Minä nyt
Sinä ja Minä ikuisesti.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunis

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
anauna Tuntematon 28.4.2011 2 Runo
anauna Nimetön. 30.1.2011 0 Runo
anauna Jotain muuta. 30.1.2011 0 Runo
anauna Jätin sut. 26.1.2011 1 Runo
anauna Ikuinen ikävä 26.1.2011 0 Runo
anauna Loppu. 26.1.2011 0 Runo
anauna Päivät 1.1.2011 0 Runo
anauna Vuodesta toiseen 1.1.2011 0 Runo
anauna Fuego 27.12.2010 0 Runo
anauna Ajanlasku 20.12.2010 1 Runo