Vailla suuntaa

Runoilija Amanda

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 4.11.2012
Viimeksi paikalla: 8.9.2016 6:16

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Miksi kaikki kaatuu mustaan,
pilvet muuttuvat punaisiksi
ja maa jalkojen alla vajoaa.
Syytämmekö vain huonoa onnea,
pahaa karmaa tai jumalaa,
vai tiedostammeko onnellisuuden lähtevän itsestä?
Olemmeko vain haituvia ilmassa,
ajatuksia vailla mieltä, haaveita outoja,
ilman suurempaa päämäärää ja tarkoitusta.
Kauanko pystyy jatkamaan tiellä tiettömällä,
ajassa ja paikassa, jossa ei ole suuntaa,
päämääränä vain kiertää kehää.
Kuinka päästä eteenpäin vailla suunnitelmaa,
ilman tietoa tulevasta, sopivasti hukassa,
ratkeaahan elämän suunta lopulta?

Selite: 
Jotain muutaman vuoden takaista kyhäelmää.
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
Amanda Vailla suuntaa 13.8.2014 0 Runo
Amanda Poika 30.4.2013 0 Runo
Amanda Sirpaleet 17.1.2013 2 Runo
Amanda masennus 30.11.2012 2 Runo
Amanda Valintoja? 30.11.2012 0 Runo
Amanda Laimentunut ihastus 24.11.2012 0 Runo
Amanda Itsekkyys 24.11.2012 0 Runo
Amanda Taika 22.11.2012 0 Runo
Amanda Peter Pan 9.11.2012 1 Runo
Amanda Peili 4.11.2012 1 Runo