Prinssini mun

Runoilija SilverFeather

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 8.7.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Koen olevani melkoisen tavanomainen tallaaja, mutta katson maailmaa omien silmieni kautta, eikä se välttämättä näyttäydy muille samoin. Yritän runoissani purkaa sisäisiä tuntojani paperille, niitä on harvoin kirjoitettu muuhun tarkoitukseen, joten kaikki epäselvyydet ja kummallisuudet ovat vain solmuja mieleni syövereistä. Ehkä joku saa ne auki!
 

Unieni prinssi
antaisit edes yhden
jalokiven kruunustasi
vielä ennen aamua.

Selite: 
Ihastuminen taannuttaa takaisin yläasteelle - tai sitten se oli myöhäinen yö.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot