Odotus

Runoilija AAnksu

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 9.9.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

I told myself I won't miss you, but I remembered, What it feels like beside you
 

Avaimet ovat kädessäsi
kengät puoliksi jalassasi
silti epäröit takin päälle pistämistä

Minä puolestaan
istun jo autossasi odottaen moottorin käynnistymistä,
satasen vauhtiin pääsemistä

Olin jo täysin valmis vesisateen ropinaan
sekä paskaan musiikkitarjontaan
kunnes ilmoitit

että autostasi bensa on loppunut.

Selite: 
Ehkä sitten kävelen.
Kategoria: 
 

Kommentit

Torjut huumorilla tuskan, ja voitat lukijan puolellesi.

 

Käyttäjän kaikki runot