-

Runoilija AAnksu

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 9.9.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

I told myself I won't miss you, but I remembered, What it feels like beside you
 

Enpä olis uskonu
et sinäkin tuohon leikkiin mukaan meet

mut hei ihmiset muuttuu
vaikka ikinä en olis arvannu et sinäkin niin teet.

Ole hyvä ja jatka matkaas
se on sun päätettävissä
kuulunko minä siihen.

Selite: 
.. Vihaan sinua ihminen.
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot