Sarastaa.

Runoilija Ruoja

mies
Julkaistu:
4
Liittynyt: 18.1.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Taas aika.
Tähdet jälkensä jättävät,
heittävät hyvästinsä ja
silmissään pilkahdus pilkkaa

Turvallinen pimeys
viimeinen syleily.
Horisontti palaa.
Karkaan,
mutta saavuttaa:

Alkaa sarastaa.
Polttaa silmäni, minut.
Paljastaa minut kokonaan
Sinulle. Armoillesi.

Pimeyteen vielä tusina.
Piiloutumisia.

Jouda, pimeys,
tahdon nukahtaa,
levolle itseni laskea.
Jouda! Ennen kuin maailma ja Hän
valoon minut tukahduttaa.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot