Rakkaani, ainoani

Runoilija Ruoja

mies
Julkaistu:
4
Liittynyt: 18.1.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Tunne en tulevaa
Mutta
näen sinut
vuoteellasi
valkoisena, puhtaana kuin taivas
näen sinut
kauniina, levollisena viimeinkin
Rakkaani

Toistuva uni

Näen minut
minut sinussa
yhä uudestaan ja uudestaan
päälläsi, allasi
tulen

Näen sinut
Kylmänä, kalpeana kuin talvi
Rakkaani, ainoani

...Toistuva painajainen

Selite: 
My Dying Bride ja lenkki talvisäässä tuotti mielikuvan.
Kategoria: 
 

Kommentit

hieno tunnelma, hyvä

 

Käyttäjän kaikki runot