Tunti alkaa tasalta

Runoilija Hellämieli

nainen
Julkaistu:
1181
Liittynyt: 10.2.2014
Viimeksi paikalla: 15.6.2024 21:24

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-


Suuresti yllättyneenä kiitän kaikkia minut Kuukauden runoilijaksi helmikuussa 2021 äänestäneitä.
Suosittelen:
 
Linjaston alkupäässä
on kolme, neljä, ehkä viisi
korkeaa pinoa syviä lautasia.
Lautaset ovat likaisia, sillä niiltä on 
syöty mansikkarahkaa.
Ruuat on viety pois, 
jäljellä on jotakin epämääräistä.
Kiipeän raput ylös,
mutta päädyn alakertaan.
Siellä on hämärä keittiö,
jossa joudun astelemaan
huterien, tarjottimilta vaikuttavien
levyjen päällä.
Keittiö on kuin tehdas,
kaikkialla on lusikkaleipiä.
Huhuilen henkilökuntaa
pyytääkseni ruokaa.
Kello on kolmea vaille kaksitoista,
kun saan joltakin yrmeän vastauksen,
ettei tässä heillä oikein 
mitään ole tarjota.
"Sun pitää..."
Tunti alkaa tasalta,
enkä ole syönyt mitään.

 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Noinkin voi käydä, omat eväät on kätevä ratkaisu.

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot