Ilmojenpitäjä

Runoilija Hellämieli

nainen
Julkaistu:
1172
Liittynyt: 10.2.2014
Viimeksi paikalla: 4.5.2024 21:15

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-


Suuresti yllättyneenä kiitän kaikkia minut Kuukauden runoilijaksi helmikuussa 2021 äänestäneitä.
Suosittelen:
 
Tuska 
huputtaa, 
vetää pään pimeään 
säkkiin, nyörit
umpisolmuun.

Niskaan kaatuu 
jäätävä rankkasade,
huppu liimautuu ihoon.

Ilmojen pitäjä odottaa
reaktiotasi,
parkuisit, vähän edes,
etkö jo nöyrry.


 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Hyviä ilmoja todellakin on pidellyt viime aikoina.

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot